Puheenjohtajan tervehdys

alt="Pia Pakarinen, Nasy - Naiset Yhdessä yhdistyksen puheenjohtaja."
Pia Pakarinen, puheenjohtaja

Hyvät nasyläiset!

Kiitän lämpimästi luottamuksesta tultuani valituksi Nasyn puheenjohtajaksi. Toimin tällä hetkellä Helsingin kaupungin kasvatuksen ja koulutuksen apulaispormestarina. Olen ollut mukana kunnallispolitiikassa 16 vuotta ja useimmiten nimenomaan varhaiskasvatukseen ja koulutukseen liittyvissä luottamustoimissa. Perheiden huolet ja tarpeet ovat tulleet viime vuosina tutuiksi.

Yhdenkin perheenjäsenen uupumus vaikuttaa suoraan koko perheen hyvinvointiin. Lomailu voi jäädä vain haaveeksi ilman yhdistystämme. Nasyn tarjoama mahdollisuus tehdä irtiotto arjesta, levätä ja virkistäytyä tulee monelle naiselle ja perheelle todella tarpeeseen, etenkin rankan korona-ajan jälkeen. Toivottavasti lomia päästään järjestämään tulevana kesänä normaaliin tapaan. Tänäkin vuonna 700 henkilöä odottaa järjestämäämme lomaa!

Yhdistyksemme viettää ensi vuonna 70-vuotisjuhlaansa. Kymmenettuhannet suomalaiset ovat siis päässeet vuosikymmenten aikana rentoutumaan ja voimaantumaan nasy-ohjaajien ohjauksessa ja saamaan vertaistukea. Ohjattu lomatoiminta on ainutlaatuinen toimintamallimme ja vapaaehtoisten panos siinä erittäin tärkeä. Suuri kiitos kaikille, jotka antavat aikaansa tärkeän asiamme hyväksi!

Aurinkoista kevättä!

Pia Pakarinen