Isovanhemmat ja lapsenlapset -lomat

Isovanhemmat ja lapsenlapset –lomat on tarkoitettu isovanhemmille ja heidän 7-10-vuotiaille lapsenlapsilleen. Lomalla tuetaan isovanhempien ja lapsenlasten välistä kanssakäymistä ja pyritään lisäämään eri sukupolvien kohtaamista. Lomaviikko sisältää omaa tekemistä lapsille sekä yhteistä ohjelmaa isovanhemmille ja lapsenlapsille. Lomapaikan ohjaajat vastaavat lasten ohjelmasta loman aikana. Ohjelma sisältää monipuolista toimintaa lapsille: askartelua, pelejä, leikkejä, uintia ja ulkoilua. Lomalla on myös aikaa lepoon ja rentoutumiseen.

Lomille ei voi ottaa mukaan lemmikkieläimiä.

Hinnat
Lomat kestävät 5 vuorokautta ja niiden omavastuuosuus on
Aikuinen 125 €/hlö, lapsi 7-10v 45 €/hlö
Maksuun sisältyy täysihoidon lisäksi ohjelma, välipala ja illallinen sekä majoitus.

Hakeminen - luethan hakuohjeen ennen hakemuksen täyttämistä
Lomat myönnetään sosiaalisin, terveydellisin ja taloudellisin perustein loman ja virkistyksen tarpeessa oleville hakijoille. Täytä hakemus huolella, puutteellisia hakemuksia ei käsitellä eikä lähetettyjä hakemuksia täydennetä. Jokainen hakemus pisteytetään siinä annettujen tietojen pohjalta.

Hakemukset käsitellään kunkin lomajakson hakuajan päätyttyä. Hakuaika päättyy pääsääntöisesti 2kk ennen lomajakson alkua. Nasy – Naiset Yhdessä ry lähettää vähintään 1kk ennen loman alkua valituille sähköisesti tai kirjeitse tiedon valinnasta. Sähköisen vastauksen saat, jos olet kirjoittanut hakulomakkeeseen sähköpostiosoitteesi, muuten kutsukirje tulee postitse. Jos et ole tullut valituksi ensimmäiselle lomatoiveelle, hakemus siirtyy automaattisesti toisen/kolmannen lomatoiveen kohdalle.

Tarkistathan lomakohteen sijainnin ja kulkuyhteydet ennen hakemista.

Emme ilmoita niille hakijoille erikseen, jotka eivät tule valituksi lomalle.
Lomapaikka vahvistetaan maksamalla lasku eräpäivään mennessä.

Tarkemmat hakuohjeet luettavissa tästä.

Ajankohdat ja paikat 2024

Julkaistaan 18.3.2024.