Perhelomat

Virkistystä ja lomaa koko perheelle


Perhelomat perheille, joissa on alle 16-vuotiaita lapsia.
Perhelomilla koko perhe pääsee nauttimaan lomasta, kiireettömästä yhdessäolosta, levosta ja mukavasta toiminnasta — ohjelmaa on sekä lapsille että vanhemmille yhdessä ja erikseen.  Loman tavoitteena on perheyhteyden vahvistuminen ja yhdessä virkistyminen. Perhe voi olla yhden tai kahden vanhemman perhe tai perhe voi ottaa toiseksi aikuiseksi mukaan ystävän tai isovanhemman. Perhelomilla lomakohteessa on ohjattua ohjelmaa lapsille ja koko perheelle mm. askarteluiden ja sisä- ja ulkoleikkien muodossa. Loma tarjoaa elämyksiä koko perheelle. Perheen pienimille mahdollisestaan lepohetket lomaohjelmassa. Loman aikana on 2 x 2h ohjattua, turvallista ja ammattitaitoisen henkilökunnan järjestämää lastenhoitoa 3-6-vuotiaille lapsille.

Opiskelijaperhelomat perheille, joissa ainakin toinen vanhemmista on opiskelija.
Opiskelijaperhelomilla koko perhe pääsee nauttimaan lomasta kuten muillakin meidän perhelomilla, kiireettömästä yhdessäolosta, levosta ja mukavasta toiminnasta — ohjelmaa on sekä lapsille että vanhemmille yhdessä ja erikseen. ! Loman aikana on 2 x 2h ohjattua, turvallista ja ammattitaitoisen henkilökunnan järjestämää lastenhoitoa 3-6-vuotiaille lapsille.

Perhelomat perheille, joissa on teini-ikäisiä lapsia. 
Perhelomilla koko perhe pääsee nauttimaan lomasta, kiireettömästä yhdessäolosta, levosta ja mukavasta toiminnasta — ohjelmaa on sekä lapsille että vanhemmille yhdessä ja erikseen. Loman tavoitteena on perheyhteyden vahvistuminen ja yhdessä virkistyminen. Perhe voi olla yhden tai kahden vanhemman perhe tai perhe voi ottaa toiseksi aikuiseksi mukaan ystävän tai isovanhemman. Perhelomilla lomakohteessa on ohjattua ohjelmaa nuorille ja koko perheelle. Loman tarjoaa elämyksiä koko perheelle.

Lomien hinnat
Lomat kestävät viisi vuorokautta ja niiden omavastuuosuus on 125 € aikuisilta (myös 17-18-vuotiaat), 45 € 3-16-vuotiailta lapsilta. Alle 3-vuotiaat lapset lomailevat veloituksetta. 

Hinta sisältää täysihoidon lisäksi välipalan ja iltapalan, majoituksen ja lomaohjelman. 

Hakeminen - luethan hakuohjeet ennen hakemuksen täyttämistä
Lomat myönnetään sosiaalisin, terveydellisin ja taloudellisin perustein loman ja virkistyksen tarpeessa oleville perheille. Täytä hakemus huolella, puutteellisia hakemuksia ei käsitellä eikä lähetettyjä hakemuksia täydennetä. Jokainen hakemus pisteytetään annettujen tietojen pohjalta.

Hakemukset käsitellään kunkin lomajakson hakuajan päätyttyä. Hakuaika päättyy pääsääntöisesti 2kk ennen lomajakson alkua. Nasy – Naiset Yhdessä ry lähettää vähintään 1kk ennen loman alkua valituille sähköisesti tai kirjeitse tiedon valinnasta. Sähköisen vastauksen saat, jos olet kirjoittanut hakulomakkeeseen sähköpostiosoitteesi, muuten kutsukirje tulee postitse. Jos et ole tullut valituksi ensimmäiselle lomatoiveelle, hakemus siirtyy automaattisesti toisen/kolmannen lomatoiveen kohdalle.

Tarkistathan lomakohteen sijainnin ja kulkuyhteydet ennen hakemista.

Emme ilmoita niille hakijoille erikseen, jotka eivät tule valituksi lomalle.

Lomapaikka vahvistetaan maksamalla lasku eräpäivään mennessä.

Tarkemmat hakuohjeet luettavissa tästä.

Ajankohdat ja paikat 2024


Perhelomat perheille, joissa on alle 16-vuotiaita lapsia

Julkaistaan 18.3.2024.

Perhelomat perheille, joissa on teini-ikäisiä lapsia

Julkaistaan 18.3.2024.