Ostoksille

Tervetuloa pieneen verkkokauppaamme!

 

 

 

Mokkanahkainen rannekoru kristaillein. Kiinnitys ja säätömahdollisuus neppareilla. Värit musta, pinkki, turkoosi ja hiekka. House of Elliot. Hinta 15 euroa.
Kesäinen kaulakoru, josta voi kieputtaa myös rannekorun. House of Elliot. Hinta 10 euroa.
Swarovski-kristallein koristeltu kuulakärkikynä Nasy-logolla. Kynän toisessa päässä pehmeä nuppi, joka helpottaa kosketusnäytöllisten laitteiden käyttöä. Hinta 10 euroa.
Jokaisen kosketusnäytöllisen puhelimen ja tabletin omistajan pelastus. Swarovski-kristellein koristeltu puhelinkoru kiinnitetään puhelimen kuuloke-reikään. Toisessa päässä pehmeä nuppi, jolla puhelimen käyttö helpottuu. Värivaihtoehdot kirkas, harmaa ja sininen. Hinta 8 euroa.
Kristallinen kaulakoru+rannekoru -setti. House of Elliot. 15 euroa.
Kristallinen rannekoru. House of Elliot. 10 euroa.
Suojelusenkeli-pinssi. 5 euroa.

Tilauslomake

Valitse tästä tilattavat tuotteet ja täytä yhteystietosi tilausta varten.

*

Yhteystiedot tilausta varten

*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Tilausohje

Merkitse tilauslomakkeeseen ruksilla tuote, jonka haluat tilata. Mahdolliset väritoiveet ja kappalemäärät ilmoitetaan lisätietoja-kohdassa.

Täytä omat yhteystiedot huolellisesti, jotta tilaus voidaan käsitellä. Tilaus on vahvistettu, kun lasku on maksettu. Tilaukseen lisätään 4 euron postimaksu tai tuotteen voi noutaa Nasy - Naiset Yhdessä ry:n toimistolta ennalta sovittuna ajankohtana.

Toimitusehdot ja maksutapa

Tuote, joka löytyy varastostamme toimitetaan 7 arkipäivässä. Pyrimme toimittamaan tuotteen mahdollisimman nopeasti. Mikäli tilattu tuote on päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä.

Jos asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee siitä ilmoittaa viipymättä Nasy - Naiset Yhdessä ry:lle, toimisto@nasylomat.fi tai 045 102 7339.

Tilattuasi tuotteen lomakkeen kautta, saat sähköpostiin laskun, johon on lisätty postikulut 4 euroa. Kun lasku on maksettu, saat vahvistuksen sähköpostiin ja tuote postitetaan asiakkaalle kotiin.

Tuotteita on mahdollisuus noutaa ilman kuluja Nasy - Naiset Yhdessä ry:n toimistolta ennalta sovittavana ajankohtana.

Maksutavat

Lasku, jonka saat tilauksen jälkeen sähköpostiisi. Tuote on mahdollista maksaa myös käteisellä noudon yhteydessä.

Tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton. Palautuksesta tulee ilmoittaa etukäteen sähköpostilla toimisto@nasylomat.fi tai 045 102 7339.