Naiset ja pariskunnat

Virkistyslomat naisille ja pariskunnille


Naisten ja pariskuntien virkistyslomat tarjoavat mahdollisuuden lepoon, rentoutumiseen ja virkistäytymiseen. Lomien tavoitteena on, että lomalainen aktivoituu parantamaan omaa psyykkistä, fyysistä ja sosiaalista hyvinvointiaan ja voimaantuu loman aikana sekä saa tukea arjessa jaksamiseen. Loman kantavana teemana on terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen, joka näkyy lomalla hyvinvoinnin luentoina, liikuntana ja vertaistukena. Lomaan sisältyy monipuolinen ohjelma, yksi hyvinvointipalvelu sekä kuntotesti, jossa on otettu huomioon osallistujien ikä.

Naisten lomilla tavoitteena on oman hyvinvoinnin edistäminen sekä voimaantuminen loman aikana. Pariskuntien lomien tavoitteena on parisuhteen vahvistaminen sekä arjessa jaksamisen tukeminen.

Mahdollinen lemmikkihuone ja sen lisäkustannukset lomalainen sopii itse lomakohteen kanssa.

Naisten virkistyslomille on mahdollista saada 1hh huone erillistä maksua vastaan. Lisämaksu maksetaan suoraan lomakohteeseen ja hinta vaihtelee lomakohteittain.

Yhteistyöloma Sjögrenliiton kanssa
Myös kuluvana vuonna järjestämme yhteistyöloman Suomen Sjögrenliiton kanssa pariskunnille Kylpylähotelli Vesileppiksessä.

Hinnat
Hintoihin sisältyy monipuolinen ohjelma, majoitus 2 hengen huoneissa sekä täysihoito. Loman hintaan sisältyy myös yksi hyvinvointipalvelu ja kuntotesti.
Omavastuuosuus on 125 € / 5 vrk, juhla-ajat (juhannus ja joulu) 125 € / 5 vrk. Matkakustannukset kuuluvat lomalaiselle tai sille yhdistykselle/yhteisölle, joka on sitoutunut maksun suorittamaan.

Hakeminen - luethan hakuohjeet ennen hakulomakkeen täyttämistä
Lomat myönnetään sosiaalisin, terveydellisin ja taloudellisin perustein loman ja virkistyksen tarpeessa oleville naisille. Täytä hakemus huolella, puutteellisia hakemuksia ei käsitellä eikä lähetettyjä hakemuksia täydennetä. Jokainen hakemus pisteytetään hakemuksessa olevien tietojen pohjalta.

Hakemukset käsitellään kunkin lomajakson hakuajan päätyttyä. Hakuaika päättyy pääsääntöisesti 2kk ennen lomajakson alkua. Nasy – Naiset Yhdessä ry lähettää vähintään 1kk ennen loman alkua valituille sähköisesti tai kirjeitse tiedon valinnasta. Sähköisen vastauksen saat, jos olet kirjoittanut hakulomakkeeseen sähköpostiosoitteesi, muuten kutsukirje tulee postitse. Jos et ole tullut valituksi ensimmäiselle lomatoiveelle, hakemus siirtyy automaattisesti toisen/kolmannen lomatoiveen kohdalle.

Emme ilmoita niille hakijoille erikseen, jotka eivät tule valituksi lomalle.

Tarkistathan lomakohteen sijainnin ja kulkuyhteydet ennen hakemista.

Lomapaikka vahvistetaan maksamalla lasku eräpäivään mennessä.

Lue tarkemmat hakuohjeet tästä.

Ajankohdat ja paikat 2023


Naiset ja pariskunnat 

12.-17.6.2023 Kruunupuisto, Punkaharju, naiset 

12.-17.6.2023 Kylpylähotelli Rauhalahti, Kuopio, naiset 

21.-26.6.2023 Vesileppis, Leppävirta, naiset & pariskunnat (juhannus) 

31.7.-5.8.2023 Kruunupuisto, Punkaharju, pariskunnat 

13.-18.8.2023 Imatran kylpylä, Imatra, naiset  

13.-18.8.2023 Kunnonpaikka, Siilijärvi, pariskunnat 

20.-25.8.2023 Vesileppis, Leppävirta, naiset & pariskunnat (yhteistyössä Sjögrenliiton kanssa) 

21.-26.8.2023 Härmän kylpylä, Ylihärmä, naiset

25.-30.9.2023 Härmän kylpylä, Ylihärmä, pariskunnat 

2.-7.10.2023 Härmän kylpylä, Ylihärmä, yrittäjänaiset 

9.-14.10.2023 Kylpylähotelli Rauhalahti, Kuopio, pariskunnat 

9.-14.10.2023 Kuntoutus Apila, Kangasala, naiset

29.10.-3.11.2023 Imatran kylpylä, Imatra, pariskunnat  

22.-27.12. Kylpylähotelli Rauhanlahti, Kuopio, naiset & pariskunnat (joulu)