Perhelomat

Virkistystä ja lomaa koko perheelle

 

Perhelomat perheille, joissa on alle 16-vuotiaita lapsia.
Perhelomilla koko perhe pääsee nauttimaan lomasta, kiireettömästä yhdessäolosta, levosta ja mukavasta toiminnasta — ohjelmaa on sekä lapsille että vanhemmille yhdessä ja erikseen.  Loman tavoitteena on perheyhteyden vahvistuminen ja yhdessä virkistyminen. Perhe voi olla yhden tai kahden vanhemman perhe tai perhe voi ottaa toiseksi aikuiseksi mukaan ystävän tai isovanhemman. Perhelomilla lomakohteessa on ohjattua ohjelmaa lapsille ja koko perheelle mm. askarteluiden ja sisä- ja ulkoleikkien muodossa. Tarkoitus on järjestää elämyksiä koko perheelle. Perheen pienimille mahdollisestaan lepohetket lomaohjelmassa. Loman aikana on 2 x 2h ohjattua, turvallista ja ammattitaitoisen henkilökunnan järjestämää lastenhoitoa 3-6-vuotiaille lapsille.

Perhelomat perheille, joissa on teini-ikäisiä lapsia.
Perhelomilla koko perhe pääsee nauttimaan lomasta, kiireettömästä yhdessäolosta, levosta ja mukavasta toiminnasta — ohjelmaa on sekä lapsille että vanhemmille yhdessä ja erikseen. Loman tavoitteena on perheyhteyden vahvistuminen ja yhdessä virkistyminen. Perhe voi olla yhden tai kahden vanhemman perhe tai perhe voi ottaa toiseksi aikuiseksi mukaan ystävän tai isovanhemman. Perhelomilla lomakohteessa on ohjattua ohjelmaa nuorille ja koko perheelle mm. askarteluiden ja sisä- ja ulkoleikkien muodossa. Tarkoitus on järjestää elämyksiä koko perheelle.

Lomien hinnat
Lomat kestävät viisi vuorokautta ja niiden omavastuuosuus on 100 € aikuisilta (myös 17-18-vuotiaat), 45 € 3—16-vuotiailta lapsilta. Alle 3-vuotiaat lapset lomailevat veloituksetta. Hinta sisältää täysihoidon lisäksi välipalan ja iltapalan, majoituksen ja lomaohjelman. 

Hakeminen
Lomat myönnetään sosiaalisin, terveydellisin ja taloudellisin perustein loman ja virkistyksen tarpeessa oleville perheille. Täytä hakemus huolella, puutteellisia hakemuksia ei käsitellä eikä lähetettyjä hakemuksia täydennetä. Jokainen hakemus pisteytetään annettujen tietojen pohjalta.

Hakemukset käsitellään kunkin lomajakson hakuajan päätyttyä. Hakuaika päättyy pääsääntöisesti 3kk ennen lomajakson alkua. Nasy – Naiset Yhdessä ry lähettää vähintään 1kk ennen loman alkua valituille sähköisesti tai kirjeitse tiedon valinnasta. Sähköisen vastauksen saat, jos olet kirjoittanut hakulomakkeeseen sähköpostiosoitteesi, muuten kutsukirje tulee postitse. Jos et ole tullut valituksi ensimmäiselle lomatoiveelle, hakemus siirtyy automaattisesti toisen/kolmannen lomatoiveen kohdalle.

Emme ilmoita niille hakijoille erikseen, jotka eivät tule valituksi lomalle.

Lomapaikka vaavistetaan maksamalla lasku eräpäivään mennessä.

Ajankohdat ja paikat 2018


HUOM! Haku päättyy 31.3.2018.

Perhelomat perheille, joissa on alle 16-vuotiaita lapsia
4.-9.6.           Kuortaneen urheiluopisto, Kuortane
5.-10.6.         Yyterin Kylpylä, Pori
10.-15.6.       Hotelli Kivitippu, Lappajärvi
17.-22.6.       Kylpylähotelli Päiväkumpu, Karjalohja
2.-7.7.           Kylpylähotelli Rauhalahti, Kuopio
9.-14.7.         Härmän kylpylä, Ylihärmä
16.-21.7.       Kylpylähotelli Kuntoranta, Varkaus
29.7.-3.8.      Sport & Spa Hotel Vesileppis, Leppävirta

Perheloma perheille, joissa on teini-ikäisiä lapsia
25.-30.6.       Härmän kylpylä, Ylihärmä

Lisätietoa lomapaikoista

Hotelli Kivitippu, Lappajärvi
http://kivitippu.fi/

Härmän kylpylä, Ylihärmä
http://harmankylpyla.fi/

Kuortaneen Urheiluopisto, Kuortane
http://www.kuortane.com

Sport&Spa Hotel Vesileppis, Leppävirta
http://www.vesileppis.fi/

Kylpylähotelli Rauhalahti, Kuopio
www.rauhalahti.fi

Kylpylähotelli Kuntoranta, Varkaus
www.kuntoranta.fi

Kylpylähotelli Päiväkumpu, Karjalohja
www.paivakumpu.fi

Yyterin kylpylä, Pori
www.yyterinkylpylahotelli.fi