Lomat 2018

Nasyn lomilta virkistystä ja lepoa!


Haku vuoden 2018 lomille on käynnissä.

Lomat 2018

Vuonna 2018 Nasyjen lomatoiminnassa huomioidaan erityisesti terveyden edistäminen. Lomilla on liikunnallista ohjelmaa ja tarjolla on Sydänmerkillä merkitty ruokavaihtoehto. Lisäksi lomien ohjelmassa on muuta terveyden ja henkisen hyvinvoinnin edistämiseen liittyvää ohjelmaa, kuten luentoja.

Lomat myönnetään sosiaalisin, terveydellisin ja taloudellisin perustein loman ja virkistyksen tarpeessa oleville naisille, pariskunnille ja perheille.

Lomat järjestetään Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus Stean tuella.

Haku lomille käynnistyy 26.11.2017 ja lomahaku päättyy 3 kuukautta ennen lomajakson alkua. Perhelomien ja Isovanhemmat ja lapsenlapset - lomien hakuaika päättyy 31.3.2018.

Virkistyslomat naisille ja pariskunnille

Naisten ja pariskuntien virkistyslomat tarjoavat mahdollisuuden lepoon, rentoutumiseen ja virkistäytymiseen. Lomien tavoitteena on, että lomalainen aktivoituu parantamaan omaa psyykkistä, fyysistä ja sosiaalista hyvinvointiaan ja voimaantuu loman aikana sekä saa tukea arjessa jaksamiseen. Loman kantavana teemana on terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen, joka näkyy lomalla hyvinvoinnin luentoina, liikuntana ja vertaistukena. Lomaan sisältyy monipuolinen ohjelma, yksi hyvinvointipalvelu sekä kuntotesti, jossa on otettu huomioon osallistujien ikä.

Loma-ajat ja -paikat tästä.

Teemaviikonloput työikäisille naisille

Teemaviikonloppu-loma on suunnattu työikäisille naisille. Virkistyslomien painopisteenä on työssä jaksaminen ja oman terveyden edistäminen. Tavoitteena on, että loman aikana lomalainen aktivoituu parantamaan omaa psyykkistä, fyysistä ja sosiaalista hyvinvointiaan ja voimaantuu loman aikana. Teemana terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen, joka näkyy lomalla hyvinvoinnin luentoina ja liikuntana ja vertaistukena. Tavoitteena on tukea työssä jaksamista.

Loma-ajat ja -paikat tästä.

Perhelomat — virkistystä ja lomaa koko perheelle

Perhelomat perheille, joissa on alle 16-vuotiaita lapsia. Perhelomilla koko perhe pääsee nauttimaan lomasta, kiireettömästä yhdessäolosta, levosta ja mukavasta toiminnasta — ohjelmaa on sekä lapsille että vanhemmille yhdessä ja erikseen.  Loman tavoitteena on perheyhteyden vahvistuminen ja yhdessä virkistyminen. Perhe voi olla yhden tai kahden vanhemman perhe tai perhe voi ottaa toiseksi aikuiseksi mukaan ystävän tai isovanhemman. Perhelomilla lomakohteessa on ohjattua ohjelmaa lapsille ja koko perheelle mm. askarteluiden ja sisä- ja ulkoleikkien muodossa. Tarkoitus on järjestää elämyksiä koko perheelle. Perheen pienimille mahdollisestaan lepohetket lomaohjelmassa. Loman aikana on 2 x 2h ohjattua, turvallista ja ammattitaitoisen henkilökunnan järjestämää lastenhoitoa 3-6-vuotiaille lapsille.

Lomahaku päättyy 31.3.2018.

Loma-ajat ja -paikat tästä.

Perhelomat – virkistystä ja lomaa perheille, joissa on teini-ikäisiä lapsia

Perhelomilla koko perhe pääsee nauttimaan lomasta, kiireettömästä yhdessäolosta, levosta ja mukavasta toiminnasta — ohjelmaa on sekä lapsille että vanhemmille yhdessä ja erikseen. Loman tavoitteena on perheyhteyden vahvistuminen ja yhdessä virkistyminen. Perhe voi olla yhden tai kahden vanhemman perhe tai perhe voi ottaa toiseksi aikuiseksi mukaan ystävän tai isovanhemman. Perhelomilla lomakohteessa on ohjattua ohjelmaa nuorille ja koko perheelle mm. askarteluiden ja sisä- ja ulkoleikkien muodossa. Tarkoitus on järjestää elämyksiä koko perheelle.

Lomahaku päättyy 31.3.2018.

Loma-ajat ja -paikat tästä.

Isovanhemmat ja lapsenlapset -lomat

Isovanhemmat ja lapsenlapset –lomat on tarkoitettu isovanhemmille ja heidän 7-10-vuotiaille lapsenlapsilleen. Lomalla tuetaan isovanhempien ja lapsenlasten välistä kanssakäymistä ja pyritään lisäämään eri sukupolvien kohtaamista. Lomaviikko sisältää omaa tekemistä lapsille sekä yhteistä ohjelmaa isovanhemmille ja lapsenlapsille.

Lomahaku päättyy 31.3.2018.

Loma-ajat ja -paikat tästä.

Tarkemmat tiedot virkistyslomista, teemaviikonlopuista, perhelomista ja isovanhemmat ja lapsenlapset -lomista löytyvät vasemman sivupalkin lomavalikon kautta.

Haku vuoden 2018 lomille käynnistyy 26.11.2017. Haku päättyy 3kk ennen lomajakson alkua. Perhelomien ja Isovanhemmat ja lapsenlapset -lomien haku päättyy 31.3.2018.

Sähköiseen hakulomakkeeseen tästä ►

 

Nasyn lomamainokset, joita voi jakaa ystäville ja tuttaville sekä sopiville ilmoitustauluille. Vapaasti tulostettavissa.

PDF-tiedostoNasy A4 esite.pdf (1.8 MB)
Nasyn yleisesite lomatoiminnasta 2018.
PDF-tiedostoPerheloma_mainos_2018.pdf (862 kB)
Nasyn perhelomien mainos 2018.