Lomat 2017

Nasyn lomilta virkistystä ja lepoa!


Haku vuoden 2017 lomille käynnistyy 3.10.2016. Lomatarjontaan pääset tutustumaan vasemmalla olevien linkkien kautta.

Vuonna 2017 Nasyjen lomatoiminnassa huomioidaan erityisesti terveyden edistäminen. Lomilla on liikunnallista ohjelmaa ja tarjolla on Sydänmerkillä merkitty ruokavaihtoehto. Lisäksi lomien ohjelmassa on muuta terveyden edistämiseen liittyvää ohjelmaa, kuten luentoja.

Lomat myönnetään sosiaalisin, terveydellisin ja taloudellisin perustein loman ja virkistyksen tarpeessa oleville naisille, pariskunnille ja perheille.

Lomat järjestetään Raha-automaattiyhdistyksen tuella.

Haku lomille käynnistyy lokakuussa 2016. Lomahaku päättyy 3 kuukautta ennen lomajakson alkua. Perhelomien ja Isovanhemmat ja lapsenlapset - lomien hakuaika päättyy 31.3.2017.

Virkistyslomat naisille ja pariskunnille

Naisten ja pariskuntien virkistyslomat tarjoavat mahdollisuuden lepoon ja rentoutumiseen. Naisten lomilla tavoitteena on oman hyvinvoinnin edistäminen sekä voimaantuminen loman aikana. Pariskuntien lomien tavoitteena on parisuhteen vahvistaminen sekä arjessa jaksamisen tukeminen.

Teemaviikonloput työikäisille naisille

Teemaviikonloput on suunnattu työikäisille naisille. Virkistyslomien painopisteenä on työssä jaksaminen ja oman terveyden edistäminen.

Virkistysloma yrittäjänaisille

Tarjoamme viiden vuorokauden loman yrittäjinä toimiville naisille. Loman tavoitteena on oman hyvinvoinnin edistäminen sekä työssä jaksamisen tukeminen.

Perhelomat — virkistystä ja lomaa koko perheelle

Perhelomat on tarkoitettu loman ja virkistyksen tarpeessa oleville perheille. Perhelomilla koko perhe pääsee nauttimaan lomasta, kiireettömästä yhdessäolosta, levosta ja mukavasta toiminnasta — ohjelmaa on sekä lapsille että vanhemmille yhdessä ja erikseen. Yksi perhelomista on suunnattu yksinhuoltajien perheille.

Lomahaku päättyy 31.3.2017.

Isovanhemmat ja lapsenlapset -lomat

Isovanhemmat ja lapsenlapset –lomat on tarkoitettu isovanhemmille ja heidän 7-10-vuotiaille lapsenlapsilleen. Lomalla tuetaan isovanhempien ja lapsenlasten välistä kanssakäymistä ja pyritään lisäämään eri sukupolvien kohtaamista. Lomaviikko sisältää omaa tekemistä lapsille sekä yhteistä ohjelmaa isovanhemmille ja lapsenlapsille.

Lomahaku päättyy 31.3.2017.

Tarkemmat tiedot virkistyslomista, teemaviikonlopuista, perhelomista ja isovanhemmat ja lapsenlapset -lomista löytyvät vasemman sivupalkin lomavalikon kautta.

Haku vuoden 2017 lomille käynnistyy 3.10.2016. Haku päättyy 3kk ennen lomajakson alkua. Perhelomien ja Isovanhemmat ja lapsenlapset -lomien haku päättyy 31.3.2017.

Sähköiseen hakulomakkeeseen tästä ►

 

Nasyn lomamainokset, joita voi jakaa ystäville ja tuttaville sekä sopiville ilmoitustauluille. Vapaasti tulostettavissa.

PDF-tiedostoNasy A4 esite.pdf (1.5 MB)
Nasyn yleisesite A4
PDF-tiedostoNasyA5_2kpl_yleisesite_2017.pdf (1.4 MB)
Nasyn yleisesite A5
PDF-tiedostoPerheloma_mainos_2017.pdf (439 kB)
Nasyn perhelomien esite A5