Lomahakemukset 2017

Lomien hinnat 2017

Omavastuuosuus
Naiset ja pariskunnat 105-115 € / 5 vrk
Naiset ja pariskunnat juhla-ajat (pääsiäinen, juhannus ja joulu) 120 € /5 vrk.
Naisten teemaviikonloput 105 € / sis. 2 viikonloppua, pe-su.
Maksuun sisältyy täysihoito, ohjelma sekä yksi fysikaalinen tai kosmetologinen hoito. Majoitus 2 hengen huoneessa.

Perhelomat ja Isovanhemmat ja lapsenlapset –lomat
Aikuinen 100 €/hlö
Lapsi 3-16v 45 €/hlö
alle 3-vuotiaat ilmaiseksi
Maksuun sisältyy täysihoidon lisäksi välipala ja iltapala, ohjelma sekä majoitus mökeissä tms. perhekoon mukaisissa huoneissa.

Matkakustannukset maksaa jokainen itse tai se yhdistys/yhteisö, joka on sitoutunut maksun suorittamaan. Ruokailussa on huomioit sydänmerkin asettamat vaatimukset. Muutokset mahdollisia.

Lomahakemuksen voi jättää joko sähköisesti tai postitse. Hakulomakkeen tulee olla perillä 3 kuukautta ennen lomajakson alkua ja perhelomien ja isovanhemmat ja lapsenlapset -lomien hakuaika päättyy 31.3.2017.

Lomat myönnetään sosiaalisin, terveydellisin ja taloudellisin perustein loman ja virkistyksen tarpeessa oleville naisille, pariskunnille ja perheille. Pienyrittäjät, omaishoitajat, työttömät, yksinäiset naiset ja vaikeassa elämäntilanteessa olevat hakijat huomioidaan erityisesti lomatoiminnassamme.

Jokainen hakemus pisteytetään siinä annettujen tietojen pohjalta. Perusteluosioon kannattaa siten kiinnittää erityistä huomiota.

Hakeminen                                                                                                 

  • Jokainen hakemus pisteytetään hakemuksessa olevien tietojen ja perusteluiden pohjalta. Kirjoittakaa perustelut hakemukselle. Kiinnittäkää huomiota hakemuksen perusteluihin.
  • Lomatukea ei myönnetä peräkkäisinä vuosina. Yhdistyksellämme on oikeus tarkastaa muilta lomajärjestöiltä, onko hakijalle myönnetty lomatukea. 
  • Hakemuslomakkeen voi täyttää myös Nasy – Naiset Yhdessä ry:n jäsenyhdistys tai kunnan sosiaalitoimisto tai jokin muu taho. Hakemuksen tiedot ovat luottamuksellisia.
  • Täyttäkää hakemus huolella, puutteellisia hakemuksia ei käsitellä. Emme täydennä tai korjaa lähetettyjä hakemuksia. Myös puolison tulotiedot tulee täyttää, vaikka lomalle hakisi yksin.
  • Merkitkää hakemukseen useampi lomavaihtoehto. Mahdollisuudet päästä lomalle paranevat. 
  • Alaikäisiä lapsia voi ottaa mukaan vain Perhelomalle tai Isovanhemmat ja lapsenlapset –lomille. Muut lomat ovat suunnattu aikuisille.
  • Täysi-ikäisestä lapsesta tulee tehdä oma hakemus.
  • Hakemukset käsitellään kunkin lomajakson hakuajan päätyttyä. Hakuaika päättyy pääsääntöisesti 3kk ennen lomajakson alkua. Nasy – Naiset Yhdessä ry lähettää vähintään 1kk ennen loman alkua valituille sähköisesti tai kirjeitse tiedon valinnasta. Sähköisen vastauksen saa, jos on kirjoittanut hakulomakkeeseen sähköpostiosoitteen. Jos hakija ei ole tullut valituksi ensimmäiselle lomatoiveelle, hakemus siirtyy automaattisesti toisen/kolmannen lomatoiveen kohdalle.
  • Emme ilmoita niille hakijoille erikseen, jotka eivät tule valituksi lomalle.
  • Lomapaikka vahvistetaan maksamalla lasku eräpäivään mennessä.

Haku vuoden 2017 lomille käynnistyy 3.10.2016.

Sähköiseen hakulomakkeeseen tästä ►

Lisätietoa hakemisesta:
toimisto@nasylomat.fi
045 102 7339

Hakuohjeet ja hakulomakkeet vuoden 2017 tuetuille lomille. Paperihakemukset postitetaan kirjeitse.

PDF-tiedostoHakulomake_2017
Kansakoulukuja 3.pdf (171 kB)
Hakulomake 2017 lomat
PDF-tiedostoHakuohje_2017.pdf (74 kB)
Hakuohje 2017 lomat