Etusivu

Ajankohtaista

Isovanhemmat ja lapsenlapset -loman ja juhannuksen loman lomavalinnat on tehty. Perhelomien valinnat valmistuvat pääsiäisen jälkeen.
Lisäsimme perheloman, naisten- ja pariskuntien loman lomakalenteriin.
Ensi vuoden lomille voi nyt hakea. Perhelomien ja Isovanhemmat ja lapsenlapset -lomien hakuaika päättyy 31.3.2017. Muiden lomien hakuaika päättyy noin 3kk ennen loman alkua.
Lomahaku vuoden 2017 lomille käynnistyy lokakuun alussa. Lomavalikoimassa kattavasti lomia naisille, perheille ja pariskunnille ympäri Suomea.
Kesä- ja heinäkuun lomavalinnat on tehty. Mahdolliset peruutukset täytetään saapuneista hakemuksista. Elokuun lomavalinnat tehdään vielä kesäkuun aikana, loput syksyn lomavalinnat elokuussa.
Vielä ehtii hakea touko-heinäkuun tuetuille lomille. Perhelomien ja Isovanhemmat ja lapsenlapset -lomien hakuaika päättyy 31.3.2016.
Päivitimme verkkokauppamme hinnat, tule tekemään edullisia ostoksia ja samalla tuet sosiaalisen lomatoiminnan järjestämistä.
Härmän kylpylään on lisätty naisten virkistysloma ajalle 12.-17.6.2016.
Haku 15.-20.2. naisten virkistyslomalle Kylpylähotelli Peurunkaan päättyy 31.12. Täytä sähköinen hakulomake nettisivujemme kautta tai tilaa paperinen hakulomake kotiin.
Toimiston puhelin on taas toimintakunnossa ja kaikki tilatut hakulomakkeet on postitettu. Postin kulussa on viiveitä, joten hakemusten perille saapuminen saattaa kestää tavallista pidempään.
RSS ATOM