Etusivu

Ajankohtaista

Nasy - Naiset Yhdessä ry järjestää Helsingissä la 15.3. klo 11 alkaen seminaarin Koti, työ ja EU. Alustajina Lenita Toivakka, Sari Sarkomaa ja Aura Salla. Paikkana toimii Hotelli Presidentti, Eteläinen Rautatiekatu 4. Ilmoittautumiset pe 7.3. mennessä toimisto@nasylomat.fi. Tervetuloa!
Lomatarjonnassamme on tänä vuonna kolme erilaista teemalomaa naisille. Ensimmäinen lomajakso keväällä ja toinen syksyllä. Katso lisää nettisivuiltamme, lomilla on vielä hyvin paikkoja jäljellä.
Vielä ehtii hakea naisten lomalle Kylpylähotelli Saniin. Haku päättyy 28.2.2014
Maalis- ja huhtikuussa on tarjolla tuettuja lomia Kylpylähotelli Rauhalahdessa ja Sanissa. Näiden lomien haku päättyy helmikuun lopussa. Pääsiäisen loma on Turussa ja toukokuussa on tarjolla teemalomia.
Käy tutustumassa vuoden 2014 lomatarjontaan! Sähköinen hakukalenteri on auki ja nettisivuilta voi tulostaa paperisen hakulomakkeen tai tilata sen toimistolta.
Sekä sähköinen hakulomake että paperinen hakulomake päivittyvät nettisivuille 1.12.2014.
Vuoden 2013 lomille haku on päättynyt. Ensi vuoden lomille voi hakea 7.1.2014 lähtien, jolloin myös lomakohteet ilmestyvät nettisivuille.
Syksylle löytyy lomia sekä naisille että pariskunnille.
Toimisto on kesälomalla 5.8. asti. Kiireellisissä asioissa tavoittaa sähköpostitse toimisto@nasylomat.fi tai puhelimella 045 102 7339. Lomavalintoja syksyn lomille tehdään elokuusta alkaen.
RSS ATOM