Etusivu

Ajankohtaista

Kesä- ja heinäkuun lomavalinnat on tehty. Mahdolliset peruutukset täytetään saapuneista hakemuksista. Elokuun lomavalinnat tehdään vielä kesäkuun aikana, loput syksyn lomavalinnat elokuussa.
Vielä ehtii hakea touko-heinäkuun tuetuille lomille. Perhelomien ja Isovanhemmat ja lapsenlapset -lomien hakuaika päättyy 31.3.2016.
Päivitimme verkkokauppamme hinnat, tule tekemään edullisia ostoksia ja samalla tuet sosiaalisen lomatoiminnan järjestämistä.
Härmän kylpylään on lisätty naisten virkistysloma ajalle 12.-17.6.2016.
Haku 15.-20.2. naisten virkistyslomalle Kylpylähotelli Peurunkaan päättyy 31.12. Täytä sähköinen hakulomake nettisivujemme kautta tai tilaa paperinen hakulomake kotiin.
Toimiston puhelin on taas toimintakunnossa ja kaikki tilatut hakulomakkeet on postitettu. Postin kulussa on viiveitä, joten hakemusten perille saapuminen saattaa kestää tavallista pidempään.
Toimiston puhelin mykistyi alkuviikosta. Toivomme postin tuovan uuden puhelimen ja sim-kortin pikapuolin. Tällä välin yhteyden toimistoon saa parhaiten sähköpostilla toimisto@nasylomat.fi. Pahoittelemme häiriötä!
Lokakuun uutiskirjeemme on julkaistu.
Ensi vuoden lomahaku käynnistyy maanantaina 5.10.2015. Sähköinen hakulomake ja paperiset hakulomakkeet löytyvät tuolloin nettisivuiltamme. Lomatarjontaan voi tutustua jo etukäteen.
Toimistomme on kesälomalla 25.6.-2.8. välisen ajan. Kiireellisissä asioissa, kuten kesä-elokuun lomapaikan peruutuksissa, tavoitat meidät tekstiviestillä. Sähköpostia luetaan loman aikana kerran viikossa. Aurinkoista kesää!
RSS ATOM